Επιτυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία του Πνευματικού Κέντρου των Καλεσσών

Petite Perle 300×250

Mε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο Καλεσσών στις 26 Ιανουαρίου  στην αίθουσα του στα Άνω Καλέσσα.

Η ανταπόκριση του κοινού στην πρόσκληση του Πνευματικού Κέντρου ήταν συγκινητική και πολύ μεγάλη καθώς δεκάδες κάτοικοι των Καλεσσών προσήλθαν για να προσφέρουν το πολυτιμότερο δώρο ζωής για τον συνάνθρωπο τους. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 32 φιάλες αίμα σε 3 ώρες!

Όπως πάντα, ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η αυξημένη προσέλευση νέων ανθρώπων που ήρθαν με την παρέα τους να αιμοδοτήσουν έχοντας πολύ θετική διάθεση κάτι που δείχνει ότι η κουλτούρα της εθελοντικής αιμοδοσίας ενδυναμώνεται μέσω των κινητών μονάδων ευαισθητοποιεί πλέον το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας μας. Συγκινητική επίσης ήταν και η προσέλευση νέων ζευγαριών που μαζί με τα παιδιά τους προσήλθαν για να προσφέρουν αίμα, ενώ συνάμα έδωσαν και το καλύτερο παράδειγμα στα παιδά τους.

Σε ανακοίνωση του το Πνευματικό Κέντρο των Καλεσσών αναφέρει "Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, παλιούς και νέους, με την προτροπή να γίνουν συστηματικοί αιμοδότες και να υποστηρίζουν πάντα τη δράση του Πνευματικού Κέντρου Καλεσσών, που δύο (2) φορές το χρόνο διοργανώνει αυτή την εκδήλωση στο χώρο του.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κινητής ομάδας αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ, που συνεργάστηκε άψογα, αλλά και σε όσους προσήλθαν συνειδητοποιημένα για να προσφέρουν αίμα αλλά δεν τα κατάφεραν για ιατρικούς κυρίως λόγους. Σας περιμένουμε την επόμενη φορά!

Θυμηθείτε..

Σε 5' σώζεις μία ζωή!

450ml αίμα μπορούν να σώσουν 3 πολύτιμες ζωές.

Δώσε αίμα – Δώσε ζωή!"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ