Εσπασαν το ΙΧ του Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια(pics)

Τελευταία Ενημέρωση:

Αγνωστοι έσπασαν το ΙΧ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Φλαμπουράρη.

Οπως έγινε γνωστό, περί τις 14:00 ο φρουρός-συνοδός του διαπίστωσε τον βανδαλισμό. Παραμένει άγνωστο ο δράστης αφαίρεσε κάτι από το εσωτερικό του ΙΧ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 11 Ιανουαρίου άγνωστοι είχαν σπάσει το ΙΧ του γιου του Αλέκου Φλαμπουράρη το οποίο ήταν παρκαρισμένο στη θέση με την ειδική διαγράμμιση μπροστά στο σπίτι της οδού Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια, χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα.

Σημειώνεται ότι το σπίτι του πρώην υπουργού Φλαμπουράρη έχει δεχτεί στο παρελθόν 13 επιθέσεις και από τον Αύγουστο η μόνιμη φρουρά αποσύρθηκε με εντολή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Χρέη φύλαξης επιτελεί περιπολία της ΕΛΑΣ με μοτοσυκλέτα.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης κατά πληροφορίες θα στείλει και νέο υπόμνημα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ ζητώντας να επανέλθουν τα μέτρα φύλαξης έξω από το σπίτι του.

Πηγή: https://www.iefimerida.gr/Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...