Καθαρίζεται εντατικά όλο το παραλιακό μέτωπο στο Μαλεβίζι

Τελευταία Ενημέρωση:

Για πρώτη φορά ταυτόχρονος καθαρισμός από την Αμμουδάρα ως το Φόδελε

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εντατικές εργασίες καθαρισμού στο σύνολο του παραλιακού μετώπου του Δήμου Μαλεβιζίου, στις οποίες έχει προχωρήσει από την προηγούμενη εβδομάδα η Δημοτική Αρχή.

Πρόκειται για δυναμική και ευρείας κλίμακας επιχείρηση καθαρισμού του συνόλου της ακτογραμμής, για την οποία επιχειρούν ταυτόχρονα πέντε μηχανήματα έργου.

Πραγματοποιείται έτσι μια συντονισμένη και ολοκληρωμένη παρέμβαση στο σύνολο των παραλιών του Δήμου Μαλεβιζίου από την Αμμουδάρα ως το Φόδελε. 

Στη διάρκεια των εργασιών απομακρύνονται καλάμια και άλλα πιθανά φερτά υλικά, προκειμένου να καταστούν οι παραλίες προσβάσιμες σε ντόπιους και επισκέπτες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας βρέθηκε στην Αμμουδάρα, με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πετούση που συντονίζει τις εργασίες και τον Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννη Μαρή.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...