Παρών κι ο Νίκος Ηγουμενίδης κατά τη διάρκεια μνήμης της Βουλής υπέρ των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων του Ολοκαυτώματος

Τελευταία Ενημέρωση:

Ενός λεπτού σιγή κράτησε σήμερα το πρωί, μαζί με συναδέλφους του βουλευτές, και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης κατά τη διάρκεια μνήμης της Βουλής υπέρ των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων του Ολοκαυτώματος.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης – και με την ιδιότητα του ως εισηγητής του υπό συζήτηση νομοσχεδίου για τις συμβάσεις του Δημοσίου και του Ιδρύματος Νιάρχος για την Υγεία –  τόνισε σε δημοσιογράφους ότι «την ώρα που το μίσος και τα σύγχρονα νεοναζιστικά μορφώματα πάνε να σηκώσουν κεφάλι, εμείς πρέπει να πολεμήσουμε ενάντια στη μισαλλοδοξία και το ρατσισμό, και να υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις την αξία του ανθρώπου. Σε αυτή τη συγκυρία ακριβώς πρέπει και η Ελλάδα να προχωρήσει, όπως αποφάσισε η Βουλή με το πόρισμα της, για τις γερμανικές αποζημιώσεις, και να πάμε ακόμη πιο μπροστά την υπόθεση της ειρήνης. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, παρά απέναντι στη λήθη να χτίζουμε με όπλο μας τη Μνήμη».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...