“Μαμά να τον χτυπήσω κι εγώ;”

Εκδήλωση για τον εκφοβισμό στο σχολείο από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού συνεργασία με τον “Χαμόγελο του Παιδιού” την ερχόμενη Τετάρτη

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου συνεχίζει τις ενημερωτικές δράσεις του, αυτή τη φορά σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού, με ένα θέμα που απασχολεί πολλά παιδιά και γονείς.

«Μαμά να τον χτυπήσω κι εγώ;» «Δεν αντέχω άλλο μπαμπά, δεν θέλω να ξαναπάω σχολείο», δύσκολες φράσεις ειδικά όταν σχετίζονται με συμπεριφορά άλλων παιδιών απέναντι στο παιδί μας.

Τι μπορείς να απαντήσεις; Πως μπορείς να αντιδράσεις σε αυτές τις ερωτήσεις;

Η ψυχολόγος από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κα. Φωτεινή Παπαδάτου θα προσπαθήσει να απαντήσει, στην εκδήλωση που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 6 μ.μ. 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου ,με θέμα «Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός. Αναγνώριση και Αντιμετώπιση»

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΤΑΚΟΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ