Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα του 1ου Νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας

Petite Perle 300×250

Η παιδαγωγική ομάδα του Νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας με άψογη συνεργασία κατάφερε και διοργάνωσε την ημερίδα "Όταν οι ανησυχίες μας βρίσκουν τις σωστές απαντήσεις" με τους κατάλληλους επιστήμονες για να ενημερώσει γονείς και εκπαιδευτικούς.

Μια ημερίδα που καθήλωσε όλους τους παρευρισκόμενους, με τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και ενημερώσεις και έδωσε τις σωστές και κατάλληλες απαντήσεις σε θέματα που προβληματίζουν όλους.

Σε ανάρτησή του το Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας αναφέρει:

Ευχαριστούμε πολύ τις αγαπητές εισηγήτριες που κατάφεραν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας και παράλληλα να μας απαντήσουν σε πολλές απορίες μας.

Την κ. Μιρέλλα Παπαϊωσήφ – Αναπτυξιακή Ψυχολόγος,την κ.Βρετουδάκη Ελένη (Med, PhD)-Συντονίστρια Εκπαιδευτικού έργου ΠΕ60 ΠΕΚΕΣ Κρήτης,την κ.Γιγουρτάκη Μαρία-Συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου ειδικής αγωγής και ενταξιακής εκπαίδευσης του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Κρήτης,την κ.Στεργιάκη Πέπη- Λογοθεραπεύτρια BSc SLT,την κ.Κακουδάκη Αλεξάνδρα-Ψυχολόγος MSc και την κ. Νικηφόρου Παρασκευή-Κλινικός ψυχολόγος MA,MSc, phD(c).

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων του Νηπ/γείου μας για την χορηγία και την συνεχή στήριξή τους,τους φούρνους Ζερβός, Βαμβουκάκης, Βοριζανάκης, τον κινηματογράφο Τεχνόπολις και όλους όσους παρερεύθηκαν. Μεντιδάκη Αθηνά και Ζαχαριουδάκη Άννα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ