Σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε ο ΕΓΟΗ

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Ένα μέτριο παιχνίδι έγινε στη Βαγιά ανάμεσα στον ΕΓΟΗ και τον Κεραυνό με τους γηπεδούχους να σοβαρεύονται στο δεύτερο ημίχρονο και να κερδίζουν με 2-0.

Η ομάδα του Άγγελου Λυριτζή δεν μπήκε καθόλου καλά στο παιχνίδι και είχε μία με δύο φάσεις σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως ανέβασε το ρυθμό της και με 2 γκολ πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Από την άλλη ο Κεραυνός ξεκίνησε καλά τον αγώνα αλλά όσο περνούσε η ώρα η απόδοση του έπεφτε και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου.

Στο 29' η πρώτη ευκαιρία του ματς με τον Μανουσάκη που σούταρε έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Χαραλαμπάκης.

Στο 42' απευθείας φάουλ του Ντινελάρη από αρκετά μακριά, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 43' μετά από φάση διαρκείας η μπάλα στρώθηκε στον Δρίτσα που σούταρε από το ύψος της περιοχής λίγο άουτ.

Στο 47' από φάουλ του Γιακουμάκη από τα πλάγια ο Παναούσης πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Στο 62' ο Μπέγκα ανέτρεψε στην περιοχή τον Auglent με τον διαιτητή κ. Παπαδάκη να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντινελάρης αλλά ο Κονσολάκης απέκρουσε εκπληκτικά και κράτησε ζωντανό στο παιχνίδι τον Κεραυνό.

Στο 72' φανταστική πάσα του Γιακουμάκη στον Auglent που δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Κονσολάκη στο τετ α τετ.

Στο 77' ο Δεληγιάννης που είχε περάσει αλλαγή στο ένα λεπτό πριν, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έκανε με πλασέ το 2-0.

Δίκαιη νίκη για τον ΕΓΟΗ.

Συνθέσεις:

ΕΓΟΗ: Χαραλαμπάκης, Κέσκος, Γιακουμάκης, Λυριτζής, Παναούσης, Ζερβάκης, Ντινελάρης, Παπουτσάκης(26' λ.τ. Αεράκης), Auglent(76' Δεληγιάννης), Σταυρακάκης, Αθουσάκης(70' Σαλιαι).

Κεραυνός: Κονσολάκης, Μαυρογιάννης(55' Ανετίνης), Δρίτσας, Μπέγκα, Παπαδάκης, Ανδρουλάκης, Ζουζουλας(78' Σαμπροβαλάκης), Σιμανικάκης(61' Ξυλούρης), Μανιαδάκης, Μανουσάκης, Τσιχλάκης(70' Σταυρακάκης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ