Στις 29 Μαρτίου το «8ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας»

Petite Perle 300×250

Ο σύλλογος Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας, μετά από 7 συνεχόμενες επιτυχημένες διοργανώσεις έχει καταξιωθεί ως θεσμός, στην κοινωνία της Κρήτης και ευρύτερα, για την υψηλή ποιότητα που το διακρίνει, το πλήθος των συλλογικοτήτων που συμμετέχουν από όλη την Κρήτη και την ανιδιοτελή προσφορά πολλών ανθρώπων για την ανάδειξη και προβολή των εξαιρετικών τοπικών προϊόντων, σπάνιων συνταγών της παραδοσιακής Κρητικής κουζίνας καθώς και των λαογραφικών εθίμων που τις συνοδεύουν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ΦΕ.Κ.Κ., με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνει ότι το ετήσιο αντάμωμα των συλλόγων το «8ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας», θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020, στο κέντρο πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων "ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ".

Σε σχετική ανακοίνωση του αναφέρει: "Καλούμε όλους τους συλλόγους της Κρήτης, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 29 Φεβρουαρίου και να παρουσιάσουν την αυθεντική διατροφική και κοινωνική παράδοση του τόπου τους.

Η συμμετοχή στο Φεστιβάλ, στηρίζει και ενισχύει την κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη και προβολή της αυθεντικής κρητικής κουζίνας και των εξαιρετικών τοπικών προϊόν των.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία χρειαστείτε.

Χίλια καλώς να σμίξουμε.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ Λένα Ηγουμενάκη, στοιχεία Επικοινωνίας: τηλέφωνο 6908863716, email: [email protected]"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ