Συνελήφθησαν 8 για ζωοκλοπή όπλα και βεγγαλικά στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί σε περιοχές του Δήμου Γόρτυνας και του Δήμου Φαιστού, οχτώ άτομα από 24 έως 54
ετών, κατηγορούμενα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί όπλων, βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και της Αστυνομικής Διάταξης σχετικά με τις ζωοκλοπές.

Ειδικότερα στις 28 Αυγούστου του 2018 οι δράστες αφαίρεσαν από ποιμνιοστάσιο 34χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, 150 προβατοειδή. Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι οι τέσσερις εκ των συλληφθέντων, ηλικίας 20, 24, 25 και 52 ετών διέπραξαν την κλοπή και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, σε περιοχές του Δήμου Γόρτυνας και του Δήμου Φαιστού, κατά τη διάρκεια της οποίας διενεργήθηκαν έρευνες στις οικίες και τα ποιμνιοστάσια των δραστών καθώς και σε οικίες, ποιμνιοστάσια και Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ακόμα τεσσάρων ατόμων κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
κυνηγετικό όπλο, 5 μαχαίρια, 12 φυσίγγια, 5 κινητά τηλέφωνα και κροτίδα. Επιπλέον σε βάρος των έξι από τους συλληφθέντες σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις Αστυνομικής Διάταξης σχετικά με τις ζωοκλοπές.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ