Ασημένια μετάλλια με Κτιστάκη και Αγαπητό οι "Πρωταθλητές"

Petite Perle 300×250

Με εξαιρετικές επιδόσεις και 2 ασημένια μετάλλια στις αποσκευές  τους γύρισαν οι μικροί των Πρωταθλητών στους χειμερινούς αγώνες Νοτίου Ελλάδος κατηγορίας παμπαίδων-παγκορασίδων ΑΒ που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ στις 31/01-2/02/2020.Οι συνολικά 7 κολυμβητές των Πρωταθλητών έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατέλαβαν συνολικά 2 ασημένια μετάλλια, ένα με την Κτιστάκη Εβελίνα στα 50 ελεύθερο, ένα με τον Αγαπητό Γεώργιο στα 100 Ύπτιο, 2 Τετάρτες Θέσεις μια 6η και πολλά ατομικά ρεκόρ.

Το Δ.Σ συγχαίρει τους κολυμβητές  για τις επιτυχίες τους και τους προπονητές Ακουμιανάκη  Νικόλαο και Σιαφάκα Ηλιάνα  για την αφοσίωση στους αθλητές τους. "Είχαμε ορισμένες εξαιρετικές επιδόσεις, κολυμπήσαμε γρήγορα, η φουρνιά αυτή ήταν η πρώτη που ξεκίνησε με τη δημιουργία της ομάδας μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι να βλέπουμε αυτά τα παιδιά να εξελίσσονται και να σημειώνουν υψηλού επιπέδου επιδόσεις.

Σε 2 χρόνια από τώρα πρώτα ο Θεός και αν υπάρχει χώρος να κολυμπάμε  θα είμαστε ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ακολουθεί την επομένη το πρωτάθλημα των μεγάλων όπου θα εκπροσωπηθούμε με 11 κολυμβητές και θα προσπαθήσουμε παρόλες τις δυσκολίες, το παγωμένο νερό και τη στενότητα χώρου  να ανταποκριθούμε σε  αυτούς τους πολύ δύσκολους αγώνες με θάρρος και αξιοπρέπεια.

"Δήλωσε ο κ. Ακουμιανάκης Νίκος .Αναλυτικά η αποστολή των μικρών που κολύμπησαν στην Αθήνα: Κτιστάκη Ευαγγελία Αγαπητός Γεώργιος, Γαρεφαλάκης Νικόλαος, Σεκέρη Αναστασία, Αθανασάκη Ειρήνη, Πελεκανάκη Ελένη και Καπνιστός Γεώργιος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ