Ισοπαλία για τη Μικτή Κ12 στο Ρέθυμνο

Petite Perle 300×250

Με αποτέλεσμα 0-0 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Κ12 ΕΠΣΗ απέναντι στο Ρέθυμνο, που έγινε στο αθλητικό κέντρο «KIDO», με το συγκρότημα του Ηρακλείου μετά από τέσσερις νίκες, να φέρνει ισοπαλία.

Έχοντας εξασφαλίσει από πριν την πρόκριση στους «16», η Μικτή Κ12 ΕΠΣΗ με αυτή την ισοπαλία έφτασε στους 13 βαθμούς ενώ τα Χανιά που νίκησαν 0-2 στο Λασίθι και πέρασαν επίσης στους «16» έχουν 10 βαθμούς.

Την τελευταία αγωνιστική Ηράκλειο-Χανιά θα αναμετρηθούν στο Ατσαλένιο, εκεί όπου θα κριθεί η πρωτιά, με το Ηράκλειο να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, λόγω της νίκης με 0-3 στον μεταξύ τους αγώνα του α' γύρου στις Μουρνιές.

Να τονίσουμε ότι στο σημερινό παιχνίδι το Ηράκλειο απώλεσε σωρεία ευκαιριών, με τον τερματοφύλακα του Ρεθύμνου Βάμβουκα να κάνει εντυπωσιακές επεμβάσεις.

ΡΕΘΥΜΝΟ (Γιώργος Μπαστάκης): Βάμβουκας, Πατεράκης, Ν. Αποστολάκης (51' Φερχάτη), Σιμονάι (41' Αναστασιάδης), Ασμαριάν, Ανδριώτης (47' Γιαχάι), Παπαδάκης (31' Μπελιβάνης), Κιάτο, Χρηστίδης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Κουκουριτάκης (43' Αλεξανδράκης), Πάγια (31' Μαυρογιάννης), Λέιβις, Λυγεράκης (47' Καλογιαννάκης), Ακουμιανάκης, Λαγουδάκης, Πετούσης, Βαρδάκης (35' Σμαραγδάκης), Γαλανός (43' Τοψής).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ