Νίκη με 1-0 για τη μικτή Κ14 της ΕΠΣΗ στο Ρέθυμνο

Petite Perle 300×250

Ήταν μια νίκη που χάρισε την πρόκριση και μαθηματικά στην φάση των «16» για το συγκρότημα του Ηρακλείου και παράλληλα του έδωσε την ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή του ομίλου, προσπερνώντας τα Χανιά που γνώρισαν την πρώτη τους ήττα με 1-0 στο Λασίθι.

Την τελευταία αγωνιστική Ηράκλειο και Χανιά θα μονομαχήσουν στο Ατσαλένιο για το πρωτάθλημα Κρήτης, με την ομάδα της ΕΠΣΗ να έχει το πλεονέκτημα της ισοπαλίας.

Αναφορικά με τον σημερινό αγώνα, η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού είχε αρκετές ευκαιρίες στο α' ημίχρονο να προηγηθεί με Αδαμάκη, Κουτσουπιά και Γκούντελο. Στο β' ημίχρονο επίσης το Ηράκλειο είχε ευκαιρίες με τον Κώττα και τελικά ο Νοικοκυράκης στο 62' σημείωσε το γκολ της νίκης.

Ωστόσο στην προηγούμενη φάση ήταν καθοριστικές δύο επεμβάσεις του Μαθιουδάκη σε ευκαιρίες του Ρεθύμνου, κρατώντας το «μηδέν» στην εστία του.

ΡΕΘΥΜΝΟ (Γιώργος Μπαστάκης): Αποστολάκης, Σταυριδάκης, Κολυβάκης (36' Παπαπαναγιώτου), Σκουλουφιανάκης (62'Νιόρας), Χύσκο Ρ., Χατζηκωνσταντίνου, Παπαδόπουλος, Φραγκάκος (52' Λαδιανός), Χριστουλάκης (62' Εσπιαλίδης), Χύσκο Ντ., Μακρυπόδης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Μαθιουδάκης, Περάκης, Λεσάι (36' Ανδρόνας), Βασιλάκης, Νοικοκυράκης, Κατσαβούνης (36' Γκιαουράκης), Σπανάκης (36' Χρονάκης), Κουτσουπιάς (64' Ντουράκης), Κώττας (67' Μαυροζαχαράκης), Αδαμάκης, Γκουντέλος (36' Μαστοράκης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ