ΠΑΟΚΑΡΑ για κύπελλο 1-0 τον Ηρόδοτο(pics)

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό κυπέλλου έκανε ο ΠΑΟΚ που υπέταξε τον Ηρόδοτο της Γ εθνικής στον Κρουσώνα και τον έβγαλε εκτός διοργάνωσης.

Η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη ήταν πολύ ανώτερη σε όλο το παιχνίδι δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στους φιλοξενούμενους και κέρδισε δίκαια με 1-0 με το πρώτο γκολ του Στέφανου Βαρούχα με τα ασπρόμαυρα.

Από την άλλη πλευρά ο Ηρόδοτος βρέθηκε σε κάκιστη μέρα έκανε όλες κι όλες 2 ευκαιρίες και δεν μπόρεσε να απειλήσει σχεδόν καθόλου τον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό αφού ο αέρας ήταν πολύ δυνατός και δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο.

Στο 18' μακρινό σουτ του Βαρούχα, αρκετά μέτρα άουτ.

Στο 24' ο Στρατήγης εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία του Κανδυάλη και του Μπαλάφα, τσίμπησε τη μπάλα, αλλά σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 25' ο Φασουλέτος στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα με διώξιμο λίγο μετά το κέντρο κόντεψε να βάλει καταπληκτικό γκολ με τη βοήθεια του αέρα αλλά ο Μήτρου που στην αρχή αιφνιδιάστηκε απομάκρυνε με δυσκολία τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 30' σουτ του Βαρούχα έξω από την περιοχή απέκρουσε και πάλι ο Μήτρου.

Στο 36' ο Στρατηγης από πλάγια θέση εκτός περιοχής σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μήτρου.

Ένα λεπτό μετά από την ίδια θέση σούταρε ο Πρικάκης, λίγο άουτ.

Στο 41' ο Ρούμπος σούταρε έξω από την περιοχή, μπλόκαρε σταθερά ο Κασμερίδης.

Στο 58' ο Βαρούχας μέσα από την περιοχή εκτέλεσε τον Μήτρου και έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

Στο 80' ο Γκίνη σούταρε δυνατά, απομάκρυνε με δυσκολία ο Κασμερίδης.

Στο 82' ο Φασουλέτος σούταρε από το ύψος της περιοχής και η μπάλα πέρασε ελάχιστα χιλιοστά από το δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Συνθέσεις:

  ΠΑΟΚ: Κασμερίδης, Ξηρός (43' λτ. Σκούφος), Φασουλέτος, Παπαδιός, Βασιλείου, Ξημεράκης, Πρικάκης (89' Κοζορώνης), Γεωργόπουλος, Στρατήγης (71' Μαραθιανός), Ανωγειανάκης (84' Καλομοίρης), Βαρούχας

HΡΟΔΟΤΟΣ: Mήτρου, Καργιωτάκης, Μπαλάφας, Κανδηλάκης, Μπουσάϊ, Κίσσας, Κοντογιάννης (55' Κουσίδης), Κασαπάκης (80' Ντέτσικας), Κουτσογιαννάκης (62' Γκίνης), Ρούμπος (67' Παναγιωτάκης), Ζαφειράκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ