Στο Ηράκλειο τη Δευτέρα ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς συνοδευόμενος από τους Σκορίνη Νίκο, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας υπεύθυνο του τομέα ανάπτυξης και Χριστόπουλο Αλέξη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Οργανωτικού Γραφείου,θα επισκεφθεί το Ηράκλειο, την ερχόμενη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του διαμορφώνεται ως εξής:

-στις 11:30 πμ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (Μάχης Κρήτης αρ.3).

-στις 13:00 θα συναντηθεί στο Ε.Β.Ε.Η με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου και παραγωγικούς φορείς.

-στις 18:00 θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, κ. Αντώνη Παπαδεράκη.

στις 19:00, θα μιλήσει στη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση  στην αίθουσα Μανόλης Καρέλλης (Ανδρόγεω) με θέμα: ΑΝΑΠΤΥΞΗ Βιώσιμη- Δίκαιη- Περιφερειακή.

Στον ίδιο χώρο, πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα κοπεί η πίττα της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Ανασυγκρότησης Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Την επομένη ημέρα, 11 Φεβρουαρίου θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Κρήτη επισκεπτόμενος το νομό Λασιθίου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...