Κλήρωση Κυπέλλου ΕΠΣΗ: Με Ρωμανό ο ΠΑΟΚ και με ΠΟΑ ο Μαραθώνας(pics+video)

Petite Perle 300×250

Πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα "Σεϊρι" η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ "Φήμη" και έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των "8".

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου ευχαρίστησε στον ξεκίνημα της ομιλίας του τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη, τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μενέλαο Μποκέα και το Δ.Σ. του Μαραθώνα για τη φιλοξενία. Στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι ο χορός της ΕΠΣΗ θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου στις "Αναδρομές"με χορηγό την Περιφέρεια Κρήτης.

Το παρών εκτός του Δημάρχου έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Αλμπαντακης, Μπάμπης Κουτσογιαννης, ο Ειδικός Σύμβουλος του Δήμου Μαλεβιζίου σε θέματα αθλητισμού Νίκος Πατραμανης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Λυδάκης και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Βαμβουκας.

Να πούμε ότι κατά πάσα πιθανότητα ο τελικός του κυπέλλου που θα γίνει στον Κρουσώνα θα διεξαχθεί στις 25 Μαρτίου με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ κ. Κώστα Μπουμάκη να ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις.

Αυτά είναι τα ζευγάρια του Κυπέλλου με τον Μαραθώνα και τις Γούβες να έχουν τη δυσκολότερη κλήρωση:

Γιούχτας- Γούβες 12-2

Μαραθώνας- ΠΟΑ 12-2

Ρωμανός-ΠΑΟΚ 19-2

ΠΑΝΟΜ- Μινωϊκή 19-2

Η ομιλία του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κ. Μενέλαου Μποκέα



Η έκκληση του προέδρου του ΠΑΟΚ κ. Κώστα Μπουμάκη στον πρόεδρο του Πόρου κ. Γιάννη Ασσαριωτάκη να ξανασκεφτεί την παραίτηση του

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ