Έκοψε την πίτα το Μatchpoint Tennis Club ΟΑΜ

Petite Perle 300×250

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψαν τα μέλη και οι φίλοι του Μatchpoint Tennis Club ΟΑΜ στο Heaven καφέ μπαρ την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Το παρών έδωσαν μικροί και μεγάλοι φίλοι του τένις, που είχαν την ευκαιρία να βρεθούν από κοντά και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το αγαπημένο τους άθλημα.

Μάλιστα την ίδια ώρα διεξαγόταν ο τελικός του Αυστραλιανού όπεν ανάμεσα στον Τζόκοβιτς και τον Τιμ και η αγωνία μεγάλη με τους περισσότερους πάντως να τάσσονται στο πλευρό του δεύτερου. Το κλίμα ήταν ευχάριστο και η εξυπηρέτηση από το προσωπικό του Heaven άψογη και μετά την κοπή της πίτας τυχερή της ημέρας αναδείχθηκε η μικρή αθλήτρια Αναστασία Κοκκινίδη η οποία κέρδισε το φλουρί και μια δωροεπιταγή από το διαδικτυακό κατάστημα House of Tennis.

Το Μatchpoint Tennis Club ΟΑΜ είναι το πρώτο Σωματείο Αντισφαίρισης που ιδρύθηκε με έδρα το Δήμο Μαλεβιζίου έχοντας συνεχή και ενεργή παρουσία στο χώρο του αθλητισμού από το έτος 2012. Αποτελείται από τμήματα μικρών αθλητών και ενηλίκων οι οποίοι προάγουν το πνεύμα του αθλητισμού και της αντισφαίρισης.

Το Σωματείο δραστηριοποιείται στις εγκαταστάσεις(2 γήπεδα χλοοτάπητα με χαλαζιακή άμμο) του AGAPI BEACH στην Αμμουδάρα με πρόγραμμα μαθημάτων βασισμένο στις προδιαγραφές τις ITF και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα Play and Stay όπου μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν πώς να παίζουν τένις από τις πρώτες μέρες.

Υπεύθυνη προπονήτρια είναι η κα Ελένη Χαραλαμπάκη με 20 έτη εμπειρία στο χώρο της αντισφαίρισης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ