Εύκολα η Παλιανή 3-0 τους Νέους Αλμυρού

Petite Perle 300×250

Του Αντώνη Στρατάκη

Στο ντέρμπι των ουραγών η Παλιανή νίκησε στο Βενεράτο τους Νέους Αλμυρού και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή της στη Β κατηγορία.

Η Παλιανή εκμεταλλεύτηκε τον υπέρ της ευνοϊκό αέρα στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε  και τα τρία βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο που οι Νέοι Αλμυρού ήλπιζαν ότι με τον αέρα δικό τους θα είχαν το πάνω χέρι ξαφνικά ο αέρας έκοψε, έπεσε και η ποιότητα του παιχνιδιού και η Παλιανή κράτησε με μεγάλη ευκολία το υπέρ της σκορ αφού οι αντίπαλοι της δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί.

Στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα η Παλιανή άνοιξε το σκορ στο 6' όταν από την σέντρα του Κοσμαδάκη ο Βιτσαράς έγραψε το 1-0.

Στο 7' από λάθος του Τσικανδυλάκη ο Βιτσαράς από πολύ κοντά πλάσαρε ψηλά άουτ.

Στο 14' από γύρισμα του Κοσμαδάκη από αριστερά ο Βιτσαράς με πλασέ εκτέλεσε τον Παγωμένο γράφοντας το 2-0.

Στο 20 μεγάλη ευκαιρία για τους Νέους Αλμυρού όταν το σουτ του Χασουράκη στο κενό από τερματοφύλακα τέρμα, ο Τζερεμάκης πάνω στη γραμμή απομάκρυνε τη μπάλα.

Στο 38' ο Οικονομάκης με ατομική προσπάθεια και καταπληκτικό σουτ κρέμασε τον Παγωμένο κάνοντας το 3-0.

Συνθέσεις: Ζαϊμάκης, Σπινθουράκης, Φουντουλάκης, Τζερεμάκης, Γ. Οικονομάκης, Σ. Φουντουλάκης, Κ. Οικονομάκης, Καμπουράκης, Βιτσαράς, Κοσμαδάκης, Μανιουδάκης(36' Ε. Σπινθουράκης).

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Τσικανδυλάκης, Βελιβασάκης, Κανάκης, Παπαδάκης, Ζαχαράκης, Χασουράκης, Κοτζαγιώτης, Κεφαλογιάννης, Μέτο(32' Φιτσοδασκαλάκης), Καναβάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ