Θα μας βρέχει μέχρι τέλος Νοεμβρίου στην Κρήτη σύμφωνα με το Meteo

Petite Perle 300×250

Επανέρχεται το βροχερό σκηνικό στην Κρήτη ενώ ο καιρός επιφυλάσσει στη χώρα μας παγετούς, μποφόρ και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ σήμερα στην Κρήτη, βαθμιαία στα Δωδεκάνησα και από τις βραδινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά προβλέπονται τοπικές βροχές.Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κρήτη από το μεσημέρι.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Σύμφωνα εξάλλου με τη μετεωρολογική υπηρεσία του Εθνικού Αστεροκοπείου Αθηνών ένας εκτεταμένος ισχυρός αντικυκλώνας αναμένεται να προκαλέσει έντονες θερμοκρασιακές μεταβολές στην Ευρωπαϊκή ήπειρο έως το τέλος Νοεμβρίου.

Εξαιτίας αυτής της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στη χώρα μας θα είναι οι νεφώσεις στα ανατολικά και νότια οι οποίες θα δίνουν κατά περιόδους τοπικές βροχές κυρίως στην Εύβοια και στην Κρήτη, οι ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο και οι τοπικά πυκνές ομίχλες τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ