3 μετάλλια με Περάκη, Γαγάνη και στην μεγάλη κατηγορία οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Τελευταία Ενημέρωση:

Δυνατή παρουσία από τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ στους Χειμερινούς αγώνες  Εφήβων-νεανίδων ,παίδων-κορασίδων Νοτίου και Βορείου Ελλάδος που διεξήχθησαν 6-9/02/2020 στα κολυμβητήρια του ΟΑΚΑ στην Αθήνα και του Ποσειδωνίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι κολυμβητές απέδωσαν εξαιρετικά με 3 μετάλλια,4 όρια Open 20 ατομικά ρεκόρ από τα 22 αγωνίσματα που συνολικά συμμετείχαν και παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η προετοιμασία τους,λόγω έλλειψης χωροχρόνου ,χαμηλών θερμοκρασιών νερού και και όπως τονίζει η διοίκηση τον συνεχή πόλεμο που δέχεται ο όμιλος  από τη διοίκηση του κολυμβητηρίου και τον Πρόεδρο της ΠΕΚΥΚΡ (αφαιρέθηκαν μεσούσης της Χρονιάς από τον όμιλο 2 ώρες στο Εθνικό κολυμβητήριο Ηρακλείου).

Η διοίκηση του ομίλου μέσω του προέδρου της τονίζει:

“Συγχαρητήρια στους κολυμβητές μας και τους προπονητές τους. Ανακοινώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα υπερασπιστούμε τον κόπο των αθλητών μας. Έχουμε 4 κολυμβητές στα επίλεκτα κλιμάκια της κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, 4 πανελλήνιους πρωταθλητές (Χωρίς τα προαγωνιστικά που εδώ και 3 Χρόνια συμμετέχουμε στους πανελλήνιους Αγώνες προαγωνιστικών και έχουμε το ρεκόρ συλλογής μεταλλίων στο Ηράκλειο)  18 κολυμβητές με όρια πανελλήνιου Πρωταθλήματος ,σύνολο 40 κολυμβητές αγωνιστικού,που στοιβαζόμαστε  μισοί και μισοί ανά μέρα. Για όλους αυτούς τους λόγους και ακόμα άλλους τόσους που δεν χωράνε σε μερικές γραμμές θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για ένα καλύτερο Κολυμβητικό αύριο με κάθε νόμιμο τρόπο “.

Αναλυτικά η αποστολή:

1. Αρβανιτάκης Γεώργιος 400 ελεύθερο 100 πεταλούδα 

2. Παπαδήμας Στέφανος 50 ελεύθερο 50 πρόσθιο 

3. Καλογιαννάκης Γεώργιος 50-100 πρόσθιο

 4. Λυδάκης Χριστόφορος 50-100 ύπτιο,200 μικτή

5. Παττακός Νίκος 50-100 ύπτιο

 6. Γαγάνη Αμαλία 50-100 ελεύθερο 50 ύπτιο (2 ασημένια μετάλλια, 2 6ες Θέσεις)

 7. Στεφανάκη Ευαγγελία  50-100 πρόσθιο 

8. Θεοδωράκη Ανδριάνα 200 πρόσθιο 

9. Περάκης Εμμανουήλ (ασημένιο μετάλλιο 50 Πρόσθιο)

10. Γαρεφαλάκης Νικήτας 50-100 ελεύθερο

 11. Θεοδωράκη Ιφιγένεια 


Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...