Στο αυτόφωρο οι θερμόαιμοι νεαροί που χτύπησαν διασώστη του ΕΚΑΒ και αλλοδαπό στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Στο αυτόφωρο οδηγούνται σήμερα οι δύο νεαροί 22 και 23 ετών που ενεπλάκησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή σε επεισόδιο χτυπώντας έναν 26χρονο αλλοδαπό κι έναν 46χρονο διασώστη του ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο.

Οι δύο δράστες κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Φέρεται αφού χτύπησαν τον 26χρονο να προκάλεσαν υλικές ζημιές στο ΙΧ αυτοκίνητο του διασώστη ο οποίος έπεσε επίσης θύμα τους όταν είδε τι είχε συμβεί και πήγε να σώσει το αυτοκίνητο του.

Σε ανακοίνωση του, με αφορμή το περιστατικό, το Παγκρήτιο Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ αναφέρει "Το σωματείο μας καταδικάζει την απρόκλητη και άνανδρη επίθεση του συναδέλφου μας εν ώρα υπηρεσίας στον τομέα Αλικαρνασσού δίπλα σχεδόν στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου ξυλοκοπήθηκε άγρια από νεαρά άτομα αναίτια.

Συμφώνα με την καταγγελία του συναδέλφου κατά τις 4:00 το πρωί δύο νεαροί χτύπησαν το ασθενοφόρο άλλα και τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα προκαλώντας υλικές ζημίες τα όποια ήταν παρκαρισμένα έξω από τον τομέα.

Όταν τους έγινε παρατήρηση για τις ζημίες εκείνοι άρχισαν με μανία να τον χτυπούν σε όλο το σώμα επικεντρώνοντας την μανία τους στο κεφάλι του συναδέλφου αφήνοντας τον αιμόφυρτο, χωρίς αισθήσεις και έφυγαν. Ακούγοντας η συνάδελφος την φασαρία εντοπίζει άμεσα και λίγα μετρά παρακάτω τον συνάδελφο της στην παραπάνω κατάσταση".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ