Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συνάντηση του ΕΑΚΗ με τα Κολυμβητικά Σωματεία

Petite Perle 300×250

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση της διοίκησης του ΕΑΚΗ με τα κολυμβητικά σωματεία του Ηρακλείου με την παρουσία και του γραμματέα της ΚΟΕ κ. Σαρακατσάνη καθώς επίσης και του τεχνικού συμβούλου κ. Χούμα.

Ο ΕΑΚΗ εξέδωσε ανακοίνωση και εξέφρασε την ικανοποίηση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ:

Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα παρά τις αρχικές επιφυλάξεις όλων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συνάντηση της Διοίκησης με τα στελέχη της κολυμβητικής ομοσπονδίας και των σωματείων με αφορμή το χρόνιο πρόβλημα της κατανομής των διαδρομών. 


Αυτό που  κρατάμε είναι ότι τα σωματεία κατάλαβαν ότι ο ρόλος της Διοίκησης είναι διαφορετικός από την κατανομή των διαδρομών. Κατάλαβαν ότι οι λύσεις δίνονται μέσα από διάλογο και όχι μέσα από εξώδικα. 


Το ευτυχές και αισιόδοξο είναι ότι έμαθαν να συζητάνε, να αναζητούν τι είναι αυτό που τους ενώνει και να αφήσουν στην άκρη εγωισμούς και αυτά που τους χωρίζουν. 


Ήδη τα πρώτα βήματα είναι θετικά αφού μετά το πέρας της συνάντησης αναζήτησαν μόνοι τους λύσεις με συνεργασία έτσι ώστε με ομαλότητα να ολοκληρωθεί η υφιστάμενη χρόνια. Αποφάσισαν ότι με όρους και κανόνες από τα όργανα αποδεκτούς για όλους θα προετοιμαστούν κατάλληλα για τη νέα χρονιά μόνοι τους χωρίς κηδεμονίες, χωρίς αποφάσεις που να ευνοούν ή να πλήττουν σωματεία.


Και τα 11 σωματεία συμφώνησαν ότι οι αποφάσεις πρέπει και επιβάλλεται να παίρνονται από τα όργανα. Ζητήθηκε απο την ΠΕΚΥΚΡ να καταθέσει τη δική της εισήγηση έτσι ώστε έγκαιρα να προγραμματίσουν τη νέα κολυμβητική χρόνια.


Ως Διοίκηση νιώθουμε περήφανοι και για την πρωτοβουλία μας και για την ενέργειά μας να καλέσουμε σε σύσκεψη παρουσία του Γραμματέα της ΚΟΕ κ. Σαρακατσάνη και του τεχνικού συμβούλου  κ. Χούμα όλα τα σωματεία τα οποία έδειξαν πραγματικά ότι όντως θέλουν να λυθεί το πρόβλημα.


Μια εικόνα χίλιες λέξεις η κοινή φωτογραφία με τα χαμόγελα όλων. 


Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ