Εθελοντική δενδροφύτευση στα Καλέσα

Τελευταία Ενημέρωση:

Το Πνευματικό Κέντρο Καλεσών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής, με ευαισθησία στα οικολογικά ζητήματα και την προστασία του περιβάλλοντος, οργανώνουν εθελοντική δενδροφύτευση στα Καλέσα, καλώντας όλους του Τοπικούς Φορείς να στηρίξουν και να συνδράμουν σε αυτή τους την προσπάθεια.

Με φυτά που διατέθηκαν δωρεάν στις αρχές του έτους από το Δασικό Φυτώριο Φοινικιάς, έχουν βάλει στόχο να κάνουν πιο όμορφη τη περιοχή των Καλεσών και να συμβάλλουν ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος για τις επόμενες γενιές.

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, μικροί και μεγάλοι θα συναντηθούν στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο Καλεσών στις 9.30 π.μ. και με σύνθημα

“Το οξυγόνο είναι υπόθεση όλων μας” θα δώσουν το πολύτιμο παράδειγμα τόσο στις νεότερες γενιές αλλά και στους υπόλοιπους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...