Αιμοδότες ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι – Ο κ. Μποκέας έγινε Δότης Μυελού των Οστών

Τελευταία Ενημέρωση:

Με επιτυχία η 1η Εθελοντική αιμοδοσία από το Δήμο Μαλεβιζίου

Ολοκληρώθηκε με ευρεία συμμετοχή η 1η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν σήμερα ο Δήμος Μαλεβιζίου και η Τοπική Κοινότητα Γαζίου σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η) και την Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) Μαλεβιζίου.

Η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Μαλεβιζίου τέθηκε υπό την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Γαζίου (έναντι Δημαρχείου).

Το χώρο της αιμοδοσίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Χρύσα Λυρώνη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γρηγόρη Φασουλάκη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Πετούση και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη.

Ο Μενέλαος Μποκέας και οι Αντιδήμαρχοι συμμετείχαν μάλιστα ενεργά στην αιμοδοσία, δίνοντας αίμα, ενώ παράλληλα ο Δήμαρχος εντάχθηκε στο Μητρώο Δοτών Μυελού των Οστών.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία ολοκληρώθηκε με την πρωτοβουλία δημιουργίας Μητρώου Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Μαλεβιζίου, υπό τον συντονισμό της Αντιδημάρχου Χρύσας Λυρώνη.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...