Κοπή πίτας με πολλές ειδήσεις

Petite Perle 300×250

Δεν έκρυψε την συγκίνησή του ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας

Την πρώτη πρωτοχρονιάτικη πίτα σε κλίμα ενθουσιασμού έκοψε η δημοτική παράταξη "Το Μαλεβίζι Μπορεί".

Εκεί ήταν όλοι οι στενοί συνεργάτες, οι άνθρωποι που στήριξαν την πολιτική προσπάθεια , αλλά και άνθρωποι που συμπορεύτηκαν στην πορεία στο πλευρό του Δημάρχου.

Προσκεκλημένοι σε αυτή την εκδήλωση ήταν κι όλοι οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας πολλές φορές δεν έκρυψε τη συγκίνησή του αλλά και την περηφάνια του για τους ανθρώπους που επέλεξε να είναι δίπλα του και μίλησε με θερμά λόγια για αυτούς.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβούλιο Σπύρος Καλλέργης και πολλά στελέχη της δημοτικής παράταξης ¨"Ενωμένο Μαλεβίζι".

Μάλιστα ο κ. Καλλέργης κάποια στιγμή στη διάρκεια της βραδιάς μίλησε περισσότερο ως πατέρας και λιγότερο ως επικεφαλής παράταξης.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου πριν την κοπή της πίτας πήρε το λόγο και ευχαρίστησε όλους από καρδιάς για τον κοινό αγώνα που ξεκίνησαν.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε περιληπτικά στα όσα έγιναν από την ημέρα που η παράταξη ανέλαβε τα ηνία του Δήμου, τις δυσκολίες και τις σημαντικές αποφάσεις.

Αναφέρθηκε επίσης σε αυτά που πρόκειται να γίνουν και ξεκινούν άμεσα.

Από εκεί προέκυψαν σημαντικές ειδήσεις που αφορούν στο Γάζι , αλλά και σε πολλές περιοχές του Δήμου.

Οι ειδήσεις αυτές αφορούν μεταξύ άλλων στην σχολική στέγη και στο όραμα για την ίδρυση νέου νηπιαγωγείου, στην πεζοδρόμηση της Ελευθερίου Βενιζέλου, σημαντικές παρεμβάσεις στην οδό 16 Μαρτύρων στο Τσαλικάκι, και στο Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό Γαζίου, προαναγγέλοντας ότι θα υπάρξουν εξελίξεις .

Τις επόμενες ημέρες σίγουρα θα προκύψουν ενδιαφέρουσες ειδήσεις καθώς φάνηκε ότι ο Δήμαρχος θα αρχίσει να ανοίγει ένα ένα τα χαρτιά του.

Η κοπή της πίτας έγινε στην ταβέρνα του Γιώργου Ρεράκη, στην Παντάνασσα .

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ