Η νέα διοίκηση του ΕΣΔΑΚ

Τελευταία Ενημέρωση:

Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας

Μετά τις διαδικασίες που προηγήθηκαν και της συμφωνίας που προέκυψε νέος πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ είναι ο Ζαχαρίας Καλογεράκης και αντιπρόεδρος ο Κώστας Βαρδαβάς.

Η νέα Διοίκηση, εξελέγη ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση.  

Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι οι: Ζερβάκης Γιώργος, Δήμαρχος Σητείας, Κοκοσάλης Μανώλης, Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων,Μουρτζανός Παντελής, Δήμαρχος Αμαρίου,Μποκέας Μενέλαος, Δήμαρχος Μαλεβιζίου και Νικολιδάκης Γρηγόρης, Δήμαρχος Φαιστού.

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι :Αγαπάκης Δημήτρης, Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου,Κοκολάκης Ελευθέριος, Δήμαρχος Γόρτυνας,Λελεδάκης Δημήτρης, Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου,Ρουμελιωτάκη Μαρία, Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας,
Φραγκάκης Εμμανουήλ, Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος

Να σημειωθεί ότι στην έναρξη της διαδικασίας, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός αποχώρησε λέγοντας ότι πάρθηκε απόφαση απόφαση το Λασίθι να μη συμμετέχει στον ΕΣΔΑΚ, καθώς διεκδικεί τη συγκρότηση χωριστού οργάνου για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...