Με απονομές και πολύ κέφι ο χορός του Αλμυρού

Petite Perle 300×250

Στο Olympia Palace πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της η οικογένεια του Αλμυρού με το μουσικό σχήμα του Πάνου Ψάλτη, ενώ εμφανίστηκαν και οι Βαγγέλης Καλλέργης και Χαρά Φραγκιαδάκη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς το Δ.Σ. του Αλμυρού τίμησε για την προσφορά τους στον αθλητισμό τον Υφυπουργό Αθλητισμού(απουσίαζε και την πλακέτα παρέλαβε ο εκπρόσωπος του Γιώργος Γιακουμάκης)  Λευτέρη Αυγενάκη, τον τέως δήμαρχο Γαζίου Γιώργο Μαρκογιαννάκη, τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Βαγγέλη Καρκανάκη(απουσίαζε και την πλακέτα παρέλαβε ο αντιπρόεδρος Λευτέρης Ζερβός) και τη Εύα Σημαιάκη κάτοχο 9 πανελληνίων νικών και 70 μεταλλίων.

Επίσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο τοπικό ποδόσφαιρο οι υπάλληλοι της ΕΠΣΗ Ευαγγελία Παπανδρουλιδάκη και Μαρία Βλαχάκη. Τιμήθηκαν ακόμη οι παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας Χάρης Φανουράκης, Ζαχαρίας Τσιγώνης και Μιχάλης Παγωμένος. Τέλος τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν οι Γιώργος Δεσύπρης και Πάρης Παπατσαρούχας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Βαμβακάς, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, οι Αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Φασουλάκης, Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου και ο Πρόεδρος της κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ