Ένας 26χρονος βοήθησε να συλληφθούν δύο πορτοφολάδες στην Ιεράπετρα

Petite Perle 300×250

Ένας 26χρονος βοήθησε ώστε να συλληφθούν δύο νεαροί που λήστεψαν μια 71χρονη στην Ιεράπετρα παίρνοντας της το πορτοφόλι, το οποίο περιείχε 265 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Η ληστεία έγινε κοντά στο παραλιακό γυμναστήριο με τους δύο Βούλγαρους 19 και 26 ετών να παίρνουν το πορτοφόλι και να φεύγουν γρήγορα από το σημείο. Η 71χρονη ζήτησε βοήθεια και εκείνη την ώρα περνούσε με τη μηχανή του ένας 26χρονος εργαζόμενος σε επιχείρηση της περιοχής, ο οποίος αμέσως ξεκίνησε να ψάχνει τους δράστες έχοντας μια εικόνα για τα χαρακτηριστικά τους.

Κάνοντας βόλτες με τη μηχανή του στα γύρω στενά, εντόπισε τον ένα από τους δύο, στην πίσω πλευρά του γυμναστηρίου προς το 3ο Γυμνάσιο, και κατάφερε να τον σταματήσει. Στη συνέχεια κάλεσε το ΑΤ Ιεράπετρας, όπου μετά από λίγη ώρα άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας, και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης έφτασαν στο σημείο, πέρασαν χειροπέδες στον δράστη και συνέχισαν να ψάχνουν και τον δεύτερο. Λίγο αργότερα κατάφεραν να τον βρουν, ενώ μαζί με τους δύο δράστες βρέθηκε πάνω τους και το πορτοφόλι, τα χρήματα και όλα τα έγγραφα της 71χρονης.

Πηγή:ΡΑΔΙΟΛΑΣΙΘΙ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ