Με γκολ του Παπαδάκη πήραν τη νίκη στο ντέρμπι τα Καμίνια

Petite Perle 300×250

Είχαν την τύχη με το μέρος τους τα Καμίνια που ενώ δεν έπαιξαν τρομερά απέναντι στην Τύλισο που πίεσε αρκετά κάνοντας αρκετές ευκαιρίες πήρε το ματς με γκολ του Παπαδάκη στο 81' γκρεμίζοντας από την πρώτη θέση τους φιλοξενούμενους.

Τα Καμίνια αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο στην περισσότερη διάρκεια, έπαιξαν καλή άμυνα κρατώντας τους επιθετικούς της Τυλίσου όσο πιο μακριά από την περιοχή γινόταν και την κατάλληλη στιγμή χτύπησαν με τον καλύτερο τους παίκτη στο πρωτάθλημα, τον Γιάννη Παπαδάκη που με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 81' προηγήθηκαν και στο τέλος πήραν και το παιχνίδι.

Από την άλλη η Τύλισος έχασε ευκαιρίες, έκανε δύο δοκάρια αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε μετά που δέχτηκε το γκολ.

Τις περισσότερες ευκαιρίες της τις έκανε με τον Λέκκα ειδικά μετά το γκολ που δέχτηκε αλλά η μπάλα δεν ήθελε να καταλήξει στα δίχτυα με την ομάδα του Μιχάλη Ζουραράκη να πηγαίνει δεύτερη στην βαθμολογία κάτω από τον ΟΦΑΜ που κέρδισε τα Δειλινά στη Βαγιά.

Συνθέσεις:

Καμίνια: Π. Παπαδάκης, Δουκιατζάκης, Λειβαδίτης, Μπουγαδάκης, Τζανής, Λαγογιάννης, Παπαδάκης, Μπελιμπασάκης(46' Οικονομάκης), Lamaj(66' Παππάς), Καπανταϊδάκης(90' Μυλωνάκης), Τουφεξής(82' Περάκης).

Τύλισος: Γιανναδάκης, Λιαπάκης, Τσαχάκης(74' Παπάζογλου), Μπαλωμένος, Χατζηγεωργίου, Ταβουλαρέας, Σαβουιδάκης(46' Καλέας), Ευριπίδου, Λέκκα, Μανιούδης, Μυκωνιάτης(62' Παπαγγελής).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ