Ήττα σοκ για Αλμυρό 1-0 από Μινωική

Petite Perle 300×250

Πισωγύρισμα για τον Αλμυρό αφού μετά την μεγάλη νίκη επί της Δαμάστας έχασε στο γήπεδο του Πανεπιστημίου από την ουραγό Μινωική με 1-0 με γκολ στο 91'.

Ο Αλμυρός έκανε μέτρια εμφάνιση αλλά παρόλα αυτά ήταν και πάλι καλύτερος, έχασε σημαντικές ευκαιρίες και στο τέλος η μπάλα τον τιμώρησε.

Πάντως η ομάδα του Γαζίου διαμαρτύρεται για το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και για το φάουλ που έδωσε πολύ κοντά ο πολύ καλός κατά τα άλλα διαιτητής Τσάμος όσο και για το γκολ του Διγενή ότι σημειώθηκε με χέρι.

Η Μινωική από το πουθενά πήρε τρεις χρυσούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στο 10' από μπαλιά του Μπέρκη ο Απλαδάς μέσα από την περιοχή σούταρε απελπιστικά άουτ.

Στο 15' ο Τσαμπουράκης πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα πριν ο Τοπούζης εκτελέσει από κοντά τον Μαργαρίτη.

Στο 27' ο Ψαράς μόνος μέσα στην περιοχή με στρωμένη τη μπάλα στο δεξί του πόδι δεν σούταρε αλλά την έφερε στο αριστερό και εν' τέλει σούταρε απελπιστικά άουτ.

Στο 35' ατομική ενέργεια του Κοιλιάρα έστρωσε στον Τοπούζη το πλασέ του οποίου βρήσε στο πόδι του Διγενή και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 38' σέντρα του Μπέρκη κεφαλιά του Τοπούζη από κοντά άουτ.

Στο 49' εκπληκτικό μακρινό σουτ του Κοιλιάρα ο Μαργαρίτης με τη βοήθεια και του δοκαριού απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 54' σέντρα του Μπέρκη εξ' επαφής κεφαλιά του Κοιλιάρα στο δοκάρι.

Στο 69' κεφαλιά του Διγενή, έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Γενιτσαρίδης.

Στο 86' βολίδα του Ζαφείρη λίγο άουτ.

Στο 90' φάουλ του Ανδρεαδάκη ο Διγενής από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τους παίκτες του Αλμυρού να διαμαρτύρονται για χέρι του σκόρερ.

Συνθέσεις:

Μινωική: Μαργαρίτης, Καρούζος, Ψαρράς (60' Στακάκης), Στεφανής, Διγενής, Ρουμελιώτης (66' Νικηταράς), Τσαμπουράκης, Ανδρεαδάκης (92' Πατσάκης), Καστελλιανάκης, Καραντινάκης, Απλαδάς.

Αλμυρός: Γεωργίου, Μαχαίρας, Ρουμπάκης, Δαμιανάκης, Γενιτσαρίδης, Ξενοκτιστάκης, Κοιλιάρας, Λυκούδης (82' Ζαφείρης), Μπέρκης (56' Πιερτζιακόμι), Τοπούζης, Απλαδάς Ηρ. (66' Ιρέμπα).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ