Κέφι, χορός και εκπλήξεις στον αποκριάτικο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου

Petite Perle 300×250

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαζίου γιόρτασε και φέτος τις απόκριες με χορό, ξεφάντωμα και πολύ μασκάρεμα!

Πλήθος μικρών και μεγάλων μασκαρεμένων κατέκλυσαν το κέντρο Νίδα στα Λινοπεράματα νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου και διασκέδασαν σε μία ιδιαίτερα κεφάτη και καρναβαλική ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Ελένη Ξυλούρη η οποία αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, τόνισε ότι η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε ένα παιδί του Συλλόγου, το οποίο νοσεί και ενημέρωσε ότι τα έσοδα από τους λαχνούς θα δοθούν στην οικογένεια του μικρού παιδιού.

Στη συνέχεια η πίστα γέμισε με τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.

Αρχικά χόρεψαν οι μαθητές του τμήματος μπαλέτου, για να πάρουν τη σκυτάλη οι μαθητές του τμήματος hip hop.

Στη συνέχεια και οι μεγάλες μαθήτριες του Συλλόγου κέρδισαν το πιο ζεστό χειροκρότημα του κόσμου χορεύοντας οριεντάλ και χασαποσέρβικο.

Ακολούθησε θεατρικό παιχνίδι και το αποκριάτικο γλέντι με την συμμετοχή όλων, μικρών και μεγάλων, με πολύ κέφι και χορό.

Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης και Γιάννης Άσπρης αντίστοιχα.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου αφού συνεχάρη τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου για τις επιτυχημένες εκδηλώσεις του, τόνισε μεταξύ άλλων ότι "είμαστε δίπλα σας για να μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα για τον πολιτισμό στο Γάζι και γενικότερα στον Δήμο μας".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ