Άστοχοι οι Νέοι Αλμυρού έχασαν από τις Δαφνές (pics)

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Μπορεί να ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι Νέοι Αλμυρού, όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν σωστά τις προσπάθειες που είχαν και ηττήθηκαν με 1-3 στο γήπεδο τους από τις Δαφνές.

Για ακόμα ένα παιχνίδι οι Νέοι Αλμυρού βρέθηκαν να χάνουν πολύ νωρίς και μόλις στο 20' ήταν πίσω στο σκορ με 0-2. Στη συνέχεια με γκολ του Καναβάκη μείωσαν σε 1-2 και καθώς πίεζαν για την ισοφάριση οι Δαφνές με την μοναδική τους ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν το 1-3 και κλείδωσαν το ματς.

Οι παίκτες που ξεχώρισαν για την ομάδα του Γιώργου Παναγιωτάκη ήταν οι Βελιβασάκης, Καναβάκης και Κοτζαγιώτης ενώ για τις Δαφνές ήταν οι Βαλαμούτσουνος και Αλεξάκης.

Στο 3' ο Ε. Κεφαλογιάννης πρόλαβε στην έξοδο τον Γιαννακουδάκη σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας των Δαφνών απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 8' σουτ του Αλεξάκη από αρκετά μακριά, μπλόκαρε ο Παγωμένος.

Στο 15' ο Ρούκος έπαιξε κάθετα στον Φιτσοδασκαλάκη μέσα στην περιοχή αλλά το τελείωμα του ήταν κακό και δεν ανησύχησε τον Γιαννακουδάκη.

Στο 17' ο Αλεξάκης μέσα στην περιοχή έκανε ωραία προσποίηση και με δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Παγωμένο για το 0-1.

Στο 19' ο Αλεξάκης και πάλι με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Theodhori που ανέβηκε από την άμυνα αλλά το τελείωμα του έφυγε απελπιστικά άουτ.

Στο 20' από βολέ του Γιαννακουδάκη η μπάλα πέρασε από την πλάτη της άμυνας των Νέων και ο Βαλαμούτσουνος δεν αστόχησε απέναντι στον Παγωμένο κάνοντας το 0-2.

Στο 23' ο Ρούκος με πάσα έβγαλε σε θέση βολής τον Ε. Κεφαλογιάννη που σούταρε όμως στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 27' από φάουλ του Petrov, ο Φιτσοδασκαλάκης από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στον Γιαννακουδάκη που απέκρουσε το εξ' επαφής σουτ.

Δύο λεπτά μετά ο Πηδαράκης με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή σούταρε αλλά ο Παγωμένος με τα πόδια απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 36' από φάουλ του Κοτζαγιώτη ο Καναβάκης που μόλις είχε περάσει αλλαγή στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα με κεφαλιά μείωσε σε 1-2.

Στο 52' ο Καναβάκης από πλάγια μέσα στην περιοχή σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 62' ο Παγωμένος εκτίμησε λάθος τη φάση και έκανε άκυρη έξοδο, ο Βαλαμούτσουνος τον είδε εκτός εστίας και με καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το 1-3.

Οι γηπεδούχοι έκαναν κάποιες  ευκαιρίες με τους Κεφαλογιάννη, Καναβάκη, Ρούκο και Φιτσοδασκαλάκη αλλά δεν κατάφεραν να μειώσουν το σκορ.

Συνθέσεις:

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Χασουράκης, Βελιβασάκης, Κανάκης, Παπαδάκης(35' Καναβάκης), Ζηλακάκης, Κοτζαγιώτης, Petrov(Γ. Κεφαλογιάννης- 69' Κατσαμάνης), Φιτσοδασκαλάκης, Ρούκος(83' Στρατάκης), Ε. Κεφαλογιάννης.

Δαφνές: Γιαννακουδάκης, Theodhori, Κουντάκης, Αργυρούδης, Μεταξάκης, Κορνηλάκης(83' Λουκαδάκης), Αλεξάκης, Κοκοσάλης(89' Καρκουτσάκης), Βαλαμούτσουνος, Δαργάντης(92' Παπαδάκης), Πηδαράκης(51' Zeqiri).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ