Ισοπαλία για τη Δαμάστα 1-1 στο Τυμπάκι

Petite Perle 300×250

Παίζοντας σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο όπως είναι ο ΑΟΤ, η Δαμάστα έφερε ισοπαλία 1-1 και μετά την χθεσινή ήττα του Αλμυρού αύξησε κατά έναν βαθμό την διαφορά της από την δεύτερη θέση και βρίσκεται πλέον σε απόσταση +9 βαθμών, συνεχίζοντας να έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 ΕΠΣΗ χωρίς πλέι οφ.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με πολλές μονομαχίες και λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 22' ο Τριανταφύλλου με έξυπνη εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1 και στο 44' μετά από φάουλ του Τριάντη, ο Ντόκο με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1.

Στο 49' ακυρώθηκε γκολ της Δαμάστας με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα όταν μετά από γύρισμα του Τριανταφύλλου, ο Αναστασιάδης σκόραρε με κοντινό σουτ. Ο Α' βοηθός κ. Παπαδάκης υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Τριανταφύλλου.

Από εκεί και πέρα η Δαμάστα πίεσε και είχε σημαντικές ευκαιρίες με Μιγκέλ, Ρουμπάκη αλλά και ένα σουτ του Αροσβίλι στο 80' που έδιωξε με υπερένταση ο τερματοφύλακας Χαραλαμπάκης ενώ ο ΑΟΤ ήταν επικίνδυνος σε κάποιες αντεπιθέσεις με Παπαδάκη και Σκουτέλη.

ΑΟΤ (Θ. Κολιτσιδάκης): Χαραλαμπάκης, Ντόκο, Χαλκιαδάκης, Μπριλάκης, Κουτεντάκης, Παπαδάκης Γ., Παπαδάκης Σ., Μαραγκάκης Α. (65' Σκαντζάκης), Τριάντης, Μασταγγάς (70' Κατσικαλάκης)

ΔΑΜΑΣΤΑ (Γ. Χατζησεβαστός): Γκιουλμετάρογλου, Αναστασιάδης, Παπαδομιχελάκης, Ρουμπάκης, Μεϊρέλες (75′ Καουκάκης), Ολιβέιρα, Βερούσι (82′ Τζουβάρας), Ταβλαδωράκης, Τριανταφύλλου, Καστελλιανάκης, Μαρκάκης (80′ Αροσβίλι)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ