Ήττα για τον ΠΑΟΚ στους Αγίους Δέκα

Petite Perle 300×250

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που είχε χτίσει ο ΠΑΟΚ που ηττήθηκε στους Αγίους Δέκα από τη Γόρτυνα με 3-2.

Η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 2-0 αλλά γρήγορα στην επανάληψη μείωσε σε 2-1. Όμως η Γόρτυνα στο 65 έκανε το 3-1 εκμεταλλευόμενη και την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί δύο λεπτά πριν ομάδα του Κρουσώνα . Ο ΠΑΟΚ μείωσε και πάλι στο 85' σε 3-2 αλλά δεν πρόλαβε να βάλει άλλο γκολ και να πάρει τουλάχιστο τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε πολύ νωρίς μόλις στο 3' με γκολ του Φουντουλάκη.

Στο 17' ο Ανωγειανάκης σούταρε από καλή θέση αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 41' ο Κλαπάκης κέρδισε πέναλτι και ο Μπαντούνας που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ βγήκε φουριόζος και μείωσε γρήγορα με τον Μαραθιανό στο 52'.

Στο 62΄ο Ξημεράκης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Την πρώτη κίτρινη την δέχτηκε στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 44'.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον ΠΑΟΚ τρία λεπτά μετά στο 65' δέχτηκε και το τρίτο γκολ απ' τον Φουντουλάκη κάνοντας τα πράγματα πολύ δύσκολα για την ομάδα του Κρουσώνα.

Στο 70' ο Κοζορώνης σούταρε αλλά βρήκε το δοκάρι του Σαβοϊδάκη.

Ο ΠΑΟΚ παρόλα αυτά δεν παράτησε το παιχνίδι και  στο 85' μείωσε με τον Στρατήγη σε 3-2 αλλά το σκορ έμεινε το ίδιο μέχρι το τέλος του Παιχνιδιού.    

Γόρτυνα: Σαβουιδάκης, Γενιτσαρίδης, Πολυμερίδης, Ξαγοραράκης, Κοκορέλιας, Γεωργαλάς, Μανουσάκης, Κλαπάκης (89 Κεφάκης), Μπαντούνας (58' Ψωμάς), Δάσκος(80' Δημήτρης), Φουντουλάκης 

ΠΑΟΚ:Κασμερίδης, Φασουλέτος (46' Στρατήγης), Χατζησεβαστός,  Παπαδιός, Βασιλείου, Ξημεράκης, Πρικάκης(33' λτ.τρ Βαρούχας), Γεωργόπουλος, Καλομοίρης, Ανωγειωνάκης, Μαραθιάνος(69' Κοζορώνης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ