ΟΦΗ: κέρδισε τον Ατρόμητο και βλέπει Πλέϊ-οφ

Petite Perle 300×250

Πήρε τη μάχη στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ! Η ομάδα του Γιώργου Σίμου άφησε για 9ο(!) σερί ματς τον Ατρόμητο στο «μηδέν», εκμεταλλεύθηκε την απίστευτη γκέλα του Μέγερι και επικράτησε 1-0.

Με αυτό το τρίποντο, ο ΟΦΗ έφτασε στους 31 βαθμούς και επανήλθε στην εξάδα, τη στιγμή που ο Ατρόμητος του Σάββα Παντελίδη έμεινε για 9ο(!) σερί ματς χωρίς γκολ και έτσι με 26 βαθμούς δεν μπορεί να κυνηγήσει το παραμικρό.

Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Μανούσο και Γιακουμάκη, αλλά στο δεύτερο οι γηπεδούχοι χωρίς να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες, πίεσαν τους φιλοξενούμενους και δικαιώθηκαν για την επιμονή τους με την τρομερή κεφαλιά του Βραζιλιάνου Φιγκεϊρέδο που έκανε το 1-0 στο 82'.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Κουτρουμπής, Ναμπί (63' Βαζ), Σεμέντο (90+3' Νάστος), Ζοάο Βίκτρο, Βαφέας (46' Στάικος), Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέντο, Μεγιάδο, Μπράουν.

Ατρόμητος (Γ. Αναστασίου): Μέγερι, Γούτας, Στρούγγης, Κατράνης (46' Νάτσος), Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες (83' Βέλλιος), Μανούσος (71' Μάντσον), Ενσικουλού, Ανδρούτσος, Κιβρακίδης, Γιακουμάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ