Αποκαθίστανται συστηματικά δρόμοι-καθαρίζονται ρυάκια στις Κορφές

Τελευταία Ενημέρωση:

Μετά από μεγάλες προσπάθειες από τον Δήμο Μαλεβιζίου, έχει ολοκληρωθεί περίπου κατά 80%, ο καθαρισμός και οι διανοίξεις κλειστών δρόμων από της πρόσφατες κατολισθήσεις και καθαρισμού ρυακιών στις Κορφές.

Με παρεμβάσεις τόσο από μηχανήματα του Δήμου Μαλεβιζίου όσο και εν μέρει από ιδιώτη, παρά την ιδιομορφία του εδάφους, προχώρησαν οι διανοίξεις και καθαρισμοί. Αποκορύφωμα η άμεση αποκατάσταση ενός εκ των βασικών αγροτικών δρόμων στην περιοχή Μακαρούνι  – Σιδερίτης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κώστα Φαραζάκη ακόμα και σήμερα  υπάρχουν περιοχές στις Κορφές, όπου λόγο της ολισθηρότητας, ελέω υγρασίας, όπως η θέση Λιανού, Πλάι Αετού, Κάτω Νοτικά, Μετόχια, δεν μπορούν να προσεγγίσουν μηχανήματα, πράγμα που θα συμβεί μόλις στραγγίσει το έδαφος και στεγνώσει.

Καθοριστική στις αποκαταστάσεις στις Κορφές, είναι η συμβολή του αντιδημάρχου Τεχνικής υπηρεσίας Γιώργου Πετούση όπως και των αντιδημάρχων Γρηγόρη Φασουλάκη και Χαράλαμπου Κουτσογιάννη, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο  της Κοινότητας Κορφών Κώστα Δ. Φαραζάκη. Σε επίπεδο προγραμματισμού να αναφέρουμε και τη συμβολή του Βασίλη Βαθιανάκη .

dav

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...