Κύπελλο ΕΠΣΗ: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ στην Ελιά(pics)

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Χωρίς ομάδα του Μαλεβιζίου τα ημιτελικά του θεσμού.

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα ο Ρωμανός νίκησε το μεσημέρι της Τετάρτης τον ΠΑΟ Κρουσώνα και πέρασε στα ημιτελικά τους κυπέλλου ΕΣΠΗ.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και σε κάποια διαστήματα ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει και να πάει με το υπέρ του σκορ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρωμανός ήταν φανταστικός και με δύο γκολ πήρε μια σπουδαία νίκη με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Η ομάδα του Κρουσώνα που είχε τρομερά παράπονα για την διαιτησία ήταν σαν να μην βγήκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο και το πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο.

Στο 13' ο Μεμοτσέλα πέρασε από τ' αριστερά τον Παπαδιό, έκανε συρτή σέντρα στον Μιχελακάκη που σούταρε από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε ο Κασμερίδης.

Στο 17' σέντρα του Φασουλέτου από δεξιά, κεφαλιά του Βαρούχα άουτ.

Στο 21' απευθείας φάουλ του Ανωγειανάκη από κοντά, λίγο άουτ.

Στο 37' ο Βαρούχας από μακριά δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 40' από κόρνερ του Βαρούχα ο Βασιλείου πήρε την κεφαλιά, λίγο άουτ.

Στο 48' από φάουλ του Παχάκη ο Ανυφαντάκη πήρε μόνος του την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα άουτ.

Στο 55' δυνατό σουτ εκτός περιοχής απ' τον Βαρούχα, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Χωματάς.

Στο 56' ο Βαρούχας πέρασε τρεις παίκτες του Ρωμανού, μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια, όμως το κόψιμο του δεν ήταν καλό και δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη του.

Στο 58' ο Παχάκης έκανε την σέντρα, η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα και ο Μιχελακάκης που βρέθηκε στη σωστή θέση εκτέλεσε τον Κασμερίδη για το 1-0. Να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα για ένα φάουλ που δόθηκε στον Ρωμανό λίγο πριν το γκολ.

Τέσσερα λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει γρήγορα όταν από κάθετη του Μαραθιανού ο Καλομοίρης νικήθηκε απ' τον Χωματά στο τετ α τετ.

Στο 66' ο Μιχελακάκης που ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του αγώνα έδωσε καταπληκτική κάθετη στον Σεραφειμίδη που μόνος του απέναντι στον Κασμερίδη έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 68' απευθείας φάουλ του Βαρούχα από πλάγια θέση, απομάκρυνε σε κόρνερ ο Χωματάς.

Από τα κόρνερ του Βαρούχα ο Βασιλείου έκανε κεφαλιά πάσα στον Μαραθιανό ο οποίος σούταρε με τη μία αλλά ο Χωματάς και πάλι απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 75' ο Μεμοτσέλα έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Κασμερίδη.

Τρία λεπτά μετά σε άλλη μία αντεπίθεση του Ρωμανού ο Μεμοτσέλα έδωσε στον Σεραφειμίδη, ο νεαρός άσσος πάσαρε λίγο πιο πάνω στον Χαλκιαδάκη που με φανταστικό διαγώνιο συρτό σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το 2-0.

Στο 90' ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι πάνω στον Μαραθιανό αλλά ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ για χέρι του έμπειρου επιθετικού. Αυτό εξόργισε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Κώστα Μπουμάκη που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία προς τον κ. Μανδαλενάκη.

Συνθέσεις:

ΡΩΜΑΝΟΣ: Χωματάς, Ανυφαντάκης, Κορτσινίδης, Παχάκης, Κουκάκης, Παπουτσιδάκης, Μιχελακάκης, Λεμονιάς (19' λτ. Κάββαλος), Σεραφειμίδης (90' Δουζένης), Χαλκιαδάκης (84' Μαυρίδης), Μεμοτσέλα.

ΠΑΟΚ: Κασμερίδης, Φασουλέτος (60' Καλομοίρης), Χατζησεβαστός, Παπαδιός, Βασιλείου, Γεωργόπουλος, Μαραθιανός, Σκούφος, Στρατήγης (74' Κοζορώνης), Ανωγειανάκης, Βαρούχας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ