Στη δικαιοσύνη κατά του ιατροδικαστή οι Σύροι κι όχι η οικογένεια του για το νεκρό βρέφος

Petite Perle 300×250

Στη Δικαιοσύνη κατά του ιατροδικαστή που εξέτεσε το νεκρό βρέφος στου Ζωγράφου και διαπίστωσε – λανθασμένα – παρά φύσιν κακοποίηση, σκοπεύει να προσφύγει ο Σύνδεσμος των Σύρων στην Ελλάδα.

Ο ίδιος ο πατέρας δήλωσε σε συνέντευξή του ότι δεν προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ωστόσο η προσφυγή θα γίνει από τον Σύνδεσμο των Σύρων στην Ελλάδα, όπως είπε ο δικηγόρος του πατέρα του 11μηνου κοριτσιού Αρουάν Μπάκριν .

«Δόξα τω Θεώ έλαμψε η αλήθεια, από όλες τις πλευρές», είπε ο πατέρας Τζαμάλ Σαλέμ, που έκανε λόγο στον ΑΝΤ1 για «διπλό χτύπημα» αφού όχι μόνο έχασε το κοριτσάκι του, αλλά κατηγορήθηκε και για το βιασμό του. «Ξεκάθαρα θα το κάνω, ο πατέρας τους συγχώρεσε, πρωτύτερα έκανε κάτι δηλώσεις και ανέφερε ότι δικαιώθηκε αλλά εμείς, ο σύνδεσμος των Σύρων στην Ελλάδα θα το κάνουμε για να δώσουμε μάθημα ότι πρέπει να σκέφτονται πριν μας χαρακτηρίσουν βιαστές των παιδιών μας.

Δυστυχώς, βιάστηκε ο ιατροδικαστής και έβγαλε πόρισμα κατευθείαν, τις πρώτες ώρες. Επέμενε ότι είναι σεξουαλική βία», είπε ο συνήγορος της οικογένειας. Παράλληλα, ευχαρίστησε την ελληνική αστυνομία για την επιμονή που έδειξε στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του βρέφους, που οι γονείς του μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις του την Κυριακή στο Παίδων «Αγία Σοφία» συμπέρανε παρά φύσιν κακοποίηση του παιδιού, με τις δηλώσεις του αναφορικά με τα συμπεράσματά του να κάνουν το γύρο των Μέσων. «Να είμαστε πιο προσεκτικοί προτού μιλήσουμε στα Μέσα», συνέστησε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, που έκανε λόγο για «βιαστικά συμπεράσματα», ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής ποινών στον εν λόγω ιατροδικαστή.

ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ