Η απάντηση του Κώστα Μπουμάκη στο ΣΔΠΗ

Petite Perle 300×250

Με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Πρόεδρος του ΠΑΟ Κρουσώνα Κώστας Μπουμάκης απάντησε στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου.

Η ανάρτηση:

«Απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΔΠΗ θέλω να πω τα εξής

  • Η χθεσινή ανακοίνωση αφορά και μόνο τον διαιτητή του αγώνα και όχι τους δυο επόπτες οι οποίοι ήταν άψογοι στα καθήκοντα τους.
  • Χρόνια τώρα υπηρετώ τον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού με ότι κόστος αυτό συνεπάγεται τόσο για εμένα όσο και για την οικογένεια μου… ποτέ μα ποτέ όσα χρόνια ασχολούμαι δεν έδωσα δικαίωμα σε κανέναν για τόσο ειρωνικά και εμετικά σχόλια προς το πρόσωπο μου και προς αυτό που υπηρετώ και στηρίζω με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρων του τόπου μου. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα που μου δίνουν οι νόμοι της πατρίδας μου όσον αφορά το ήθος και την αξιοπρέπεια μου.
  • Όσον αφορά την διοργάνωση του τελικού η κοινωνία του Κρουσώνα έχει δώσει άπειρες φορές τα διαπιστευτήρια της στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας. Αυτά κύριοι προς το παρόν…»

Σας θυμίζουμε και την ανάρτηση του ΣΔΠΗ:

Για άλλη μια φορά βλέπουμε μια ανακοίνωση κατά διαιτητών του ΣΔΠΗ από την ομάδα του ΠΑΟΚ πάνω σε 3 αξιόλογους και λαμπρούς διαιτητές …που κοσμούν το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο καθώς και σε πανελλήνιο αφού είναι αξιολογημένοι σε εθνικά πρωταθλήματα και τα πάνε έως τώρα περίφημα…


Δε θα μπούμε στη διαδικασία καν να απαντήσουμε για το ήθος και την αξιοπρέπεια των παιδιών αυτών σε ανθρώπους που κάθε Κυριακή απόγευμα τους φταίνε οι διαιτητές , που παραιτούνται από προεδρειες για να δημιουργούν εντυπώσεις…


Όσον αφορά το "θεσμικό όργανο" των διαιτητών Περιμένουμε την ανακοίνωση-απάντηση στήριξης προς τους διαιτητές από την επιτροπή διαιτησίας ΕΠΣΗ και την διεύθυνση ανάπτυξης (Ιωαννίδη -Φουκάκη) Σε περίπτωση μη απάντησης σημαίνει ότι συμφωνούν με την ανακοίνωση και αποδέχονται τους χαρακτηρισμούς.

Όσο για τον ΠΑΟΚ ας επικεντρωθούν στην διοργάνωση του τελικού στο χωριό τους με όποιες ομάδες φτάσουν σε αυτόν.

Για το Δ.Σ Σ.Δ.Π.Η

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ