Έτοιμη η ΕΑΣΗ για την ενεργοποίηση-Περιμένει να ανοίξει το σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση:

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου είναι έτοιμη να ξεκινήσει, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, φέτος τις ενεργοποιήσεις των δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης.

Αυτό ανέφερε στη “Φωνή του Μαλεβιζίου” ο πρόεδρος της Οργάνωσης Σταύρος Γαβαλάς εξηγώντας ωστόσο πως μπορεί από τη μεριά τους να είναι έτοιμοι όμως δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΕΠΕ, κι έτσι η διαδικασία δεν μπορεί να προχωρήσει.

Βέβαια, ο ίδιος, με βάση την ενημέρωση που έχει, πιστεύει πως το σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ θα ανοίξει από μέρα σε μέρα, οπότε είναι σε αναμονή για να ενημερώσουν και τους παραγωγούς να αρχίσουν να προσέρχονται.

Μάλιστα τη Δευτέρα έχουν καλέσει τους προέδρους των Συνεταιρισμών για να τους ενημερώσουν σχετικά.Την ίδια ημέρα θα συνεδριάσει και το ΔΣ της Ένωσης για να πάρει αποφάσεις γενικότερα για την τιμολογιακή πολιτική της στα προϊόντα που παραλαμβάνει από τους αγρότες, με κατεύθυνση την ενίσχυση των παραγωγών μελών της.

Εξάλλου και στις ενεργοποιήσεις έχουν ήδη αποφασίσει να παρέχουν μια έκπτωση 20% στην τελική τιμή σε όσους παραγωγούς πληρώσουν το αναλογούν ποσό της μετρητοίς.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...