Αναβάλλουν τους αγώνες στο Λίντο γιατί… δεν πρόλαβε ο εργολάβος

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Την θλίψη αλλά και το θυμό της εκφράζει η Διοικούσα Επιτροπή ΕΑΚΗ, σύμφωνα με την οποία αναβάλλονται οι αγώνες των αθλημάτων μπάσκετ και βόλει στο Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο.

Αναλυτικά:

Παρά την δέσμευση και ως όφειλε συμβατικά η ανάδοχος εταιρεία P & C Development η οποία είχε αναλάβει εδώ και πολλούς μήνες (πριν την δική μας ανάληψη καθηκόντων) τη μόνωση του στέγης του κλειστού γυμναστηρίου,  δυστυχώς ενώ έπρεπε να έχει παραδώσει το έργο στις 18 Φεβρουαρίου (τρίτη παράταση που είχε δοθεί από την ΓΓΑ) δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει τις εργασίες. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα παρά τη δική μας επιθυμία και απόφαση να ορίσουμε αγώνες των αθλημάτων μπάσκετ και βόλεϊ στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο αναγκαζόμαστε να τους αναβάλλουμε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Είναι μια απόφαση που λαμβάνουμε με θλίψη αλλά και θυμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει, όταν πρέπει. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των αθλητών και των θεατών.


Διοικούσα Επιτροπή ΕΑΚΗ

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...