Αθώος κρίθηκε 53χρονος Ρεθυμνιώτης για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού

by KORINA KAFETZOPOULOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε ένας 53χρονος Ρεθυμνιώτης που κατηγορούνταν για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας για την παραγωγή του οποίου είχαν χρησιμοποιηθεί ανήλικοι ηλικίας κάτω των 10 ετών.

Στο άκουσμα της αθωωτικής απόφασης τόσο ο κατηγορούμενος όσο και οι συγγενείς του ξέσπασαν σε κλάματα καθώς κατ’ αυτόν τον τρόπο έλαβε τέλος μια δικαστική περιπέτεια 12 ετών.

Η υπόθεση εκδικάστηκε την Πέμπτη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων που ομόφωνα αθώωσε λόγω αμφιβολιών τον 53χρονο που ήταν εκπαιδευτικός σε δημόσιο σχολείο και λόγω της αρχικής καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του πριν από χρόνια είχε χάσει τη δουλειά του.

Στο Εφετείο που έγινε στην συνέχεια το αδίκημα κρίθηκε ότι είναι πλημμέλημα και όχι κακούργημα και έτσι παραγράφεται. Όμως ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έκανε αναίρεση της απόφασης και ζήτησε την εκδίκαση της υπόθεσης και πάλι.

ΠΗΓΗ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...