Στο δρόμο έμειναν οι μαθητές του Γυμνασίου Γαζίου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Γυμνασίου Γαζίου να επιστρέψουν στα σπίτια τους όσοι μαθητές δεν συμμετείχαν στην εκδρομή του σχολείου.

Πρόκειται για τους μαθητές της Α’ Τάξης, ηλικίας περίπου 13 ετών, οι οποίοι πήγαν κανονικά σήμερα το πρωί στο σχολείο, αλλά μάθημα δεν έγινε.

Σύμφωνα με καταγγελίες στη «Φωνή του Μαλεβιζίου» σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε εκδρομή στο «Τεχνόπολις» για τους μαθητές της Α’ Τάξης. Όσοι μαθητές δεν ήθελαν να συμμετάσχουν στην εκδρομή, είχαν ενημερωθεί ότι πρέπει να πάνε κανονικά στο σχολείο γιατί διαφορετικά θα έπαιρναν απουσίες. Έτσι κι’ έγινε. 9 παρά όμως το πρωί οι καθηγητές ενημέρωσαν τους μικρούς μαθητές ότι δεν θα γίνει τελικά μάθημα και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με τους γονείς μέχρι και τελευταία στιγμή ρωτούσαν οι μαθητές τι θα κάνουν όσοι που δεν πάνε στην εκδρομή. Όμως δεν πήραν καμία απάντηση.

Αυτό δυσαρέστησε τους γονείς που μένουν εκτός Γαζίου και βρίσκονταν στον εργασιακό τους χώρο, με τα παιδιά τους να τριγυρνούν ολομόναχα στους δρόμους του Γαζίου, με κρύο και βροχή, μέχρι να βρεθεί κάποιος συγγενής να τα παραλάβει ή ακόμα χειρότερα… μέχρι να σχολάσουν οι ίδιοι.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...