Έκτακτη Λαϊκή Συνέλευση από τους φορείς της Δαμάστας

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Τα Διοικητικά Συμβούλια των κάτωθι φορέων της Δαμάστας, προσκαλούν τα μέλη τους, τους Δαμαστιανούς και  τους φίλους της Δαμάστας, να παρευρεθούν στην Έκτακτη Λαϊκή Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαμάστας, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:30.

Θέματα ημερήσιας διάταξης

  • Ενημέρωση για την συζήτηση που θα εισαχθεί σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαλεβιζίου για την ανανέωση ή μη των περιβαλλοντικών όρων που έχουν ζητηθεί από το Λατομείο της Δαμάστας και οι οποίοι αφορούν στο Β’ Λατομικό χώρο (Βιτσιλιά).
  • Διαλογική Συζήτηση
  • Ψηφοφορία για το θέμα της ανανέωσης ή μη των περιβαλλοντικών όρων που έχουν ζητηθεί από το Λατομείο της Δαμάστας και οι οποίοι αφορούν στο Β’ Λατομικό χώρο (Βιτσιλιά).
  • Διάφορα τρέχοντα θέματα

Η παρουσία όλων κρίνεται απολύτως απαραίτητη, γιατί χρειάζεται να ενημερωθούμε όλοι μας και να αποφασίσουμε για ένα θέμα σημαντικό για το μέλλον του τόπου μας.

Πληροφορίες: Σαρρής Γεώργιος (6944420970)

Με εκτίμηση

Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας

Σαρρής Γεώργιος, Πρόεδρος

Ένωση Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δαμάστας: Καλλιόπη Λιαδάκη, Πρόεδρος

Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας:

Αντώνης Παπαδάκης, Πρόεδρος

Ενορία Αγίου Γεωργίου Δαμάστας:

Ιερομ. Άνθιμος Ζηδιανάκης, Πρόεδρος

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...