Γιώργος Παπανδρέου: Από το ατύχημα με το ποδήλατο και το κανό… στην πτώση από την καρέκλα

Τελευταία Ενημέρωση:

Επιρρεπής φαίνεται ότι είναι στα ατυχήματα ο πρώην πρωθυπουργός. Γιώργος Παπανδρέου.

Ένα νέο ατύχημα είχε το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης στη Βουλή. Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου κατά την διάρκεια συζήτησης σε επιτροπή της Βουλής, έπεσε κάτω από την καρέκλα του.

Συγκεκριμένα, στην αίθουσα «Κ. Τσαλδάρη», κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ένα μικρό ατύχημα.

Τι συνέβη; Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε να καθίσει στο έδρανο, όμως η καρέκλα του υποχώρησε και ο πρώην ρωθυπουργός έπεσε κάτω.

Ωστόσο, δεν τραυματίστηκε καθώς δημοσιογράφοι τον είδαν λίγο αργότερα να περπατά στους διαδρόμους της Βουλής χωρίς πρόβλημα.

Δυο χρόνια πριν, το καλοκαίρι του 2018, ο πρώην πρωθυπουργός είχε ακόμα ένα ατύχημα.

Γνωστός για την αγάπη του στα σπορ και ιδιαίτερα στα κανό, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν παρέλειψε και εκείνο το καλοκαίρι να το εξασκήσει στη Σκιάθο όπου βρισκόταν. Ενώ έκανε κανό, ο Γιώργος Παπανδρέου, βρέθηκε στα βράχια, αναποδογύρισε και ο πρώην πρωθυπουργός, βρέθηκε στο νερό.

Μετά από ώρα, κατάφερε να ξαναμπεί στο κανό του και να συνεχίσει την προπόνησή του.

Λίγα χρόνια πριν, τον Απρίλιο του 2008, ο Γιώργος Παπανδρέου κάνοντας ποδήλατο, είχε πέσει όταν είχε μπλεχτεί το χέρι του στην αλυσίδα του ποδηλάτου του.

ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...