Άμεση αντίδραση από τη ΔΕΥΑΜ για τις προβληματικές σχάρες στο δρόμο Πολύδροσου – Ελ. Βενιζέλου

Τελευταία Ενημέρωση:

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Μαλεβιζίου και της ΔΕΥΑΜ στο πρόβλημα που ανάδειξε η “Φωνή του Μαλεβιζίου” μετά από σχετική παρατήρηση πολίτη για την κατάσταση που παρουσιάζουν οι σχάρες στο δρόμο μεταξύ Πολύδροσου και Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ, Τάσος Λιαδάκης, μετέβη στο σημείο και πραγματοποίησε αυτοψία και διαπίστωσε το πρόβλημα με τις σχάρες που έχουν αποκολληθεί από τα φρεάτια και ανασηκώνονται με το πέρασμα αυτοκινήτων με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών στα οχήματα και τον διαρκή κίνδυνο για ακόμα σοβαρότερες καταστάσεις εφόσον  οι σχάρες σηκωθούν κατά τη διέλευση δικύκλου.

Η “Φωνή του Μαλεβιζίου” επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ, Τάσο Λιαδάκη, ο οποίος ενημερώνει τους πολίτες οτι απο την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας στον χώρο θα μεταβούν συνεργεία της ΔΕΥΑΜ για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα. Εως τότε συνιστάται προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς απο το συγκεκριμένο σημείο (μπροστά στην είσοδο του παιδικού σταθμού στο Πολύδροσο).

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...