Κίνδυνος οι σχάρες στο δρόμο που ενώνει Πολύδροσο με Ελ. Βενιζέλου στο Γάζι

by KORINA KAFETZOPOULOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Μεγάλη προσοχή συνιστάται στους οδηγούς που διασχίζουν την οδό που ενώνει το Πολύδροσο με την Ελ.Βενιζέλου (κοντά στο Γάζι). Ανάμεσα στην εκκλησία Αγ.Κωνσταντίνου και Ελένης και το σχολικό συγκρότημα οι επιμήκεις μεταλλικές σχάρες που έχει τοποθετήσει ο δήμος Μαλεβιζίου (προφανώς χωρίς συντήρηση) σηκώνονται όταν περνάνε τα οχήματα και σφηνώνονται κάτω από τις καρότσες ή τους κινητήρες τους προκαλώντας μεγάλες ζημιές.

Αυτό συνέβη και στο αυτοκίνητο της μητέρας πολίτη, ο οποίος ανάρτησε τις σχετικές φωτογραφίες σε ομάδα στο διαδίκτυο καλώντας τους υπόλοιπους οδηγούς να είναι προσεκτικοί. Ο ίδιος προσθέτει πως επειδή έχουν σπάσει οι πλάκες που συγκρατούν αυτές τις σχάρες, που το μήκος τους σε κάποιες περιπτώσεις περνάει τα 2 μέτρα, με βάρος ακόμα και μιας μικρής μοτοσυκλέτας, μπορεί να ανασηκωθούν από το αυλάκι για μερικά εκατοστά δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα και κινδύνους.

Να σημειώσουμε τέλος πως σύμφωνα με παρατήρηση του πολίτη παρότι κλήθηκαν οι αρμόδιοι για να καταγράψουν και να αποκαταστήσουν το πρόβλημα, ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση δεν έχουν γίνει. Μάλιστα ενημερώθηκε από περίοικους πως είναι το δεύτερο περιστατικό που γίνεται μέσα σε μια εβδομάδα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...