Πτώμα στην παραλία: Άγριο έγκλημα δείχνουν όλα τα στοιχεία

Τελευταία Ενημέρωση:

Σε άγριο έγκλημα παραπέμπουν τα ευρήματα που βρέθηκαν δίπλα στο πτώμα που εντοπίστηκε νωρίτερα το πρωί στην παραλία του Αλμυρού, στον Άγιο Νικόλαο.

Το πτώμα βρήκε μέσα σε ένα καλαμιώνα ένας Βρετανός, ενώ έκανε βόλτα στην παραλία και ήταν αυτός που ειδοποίησε τις αρχές.

Αμέσως στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν, άντρες του λιμενικού σώματος, αλλά και το ΕΚΑΒ.

Το πτώμα φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, ενώ οι αρχές δεν άργησαν να βρουν κοντά στο άψυχο κορμί ένα σφυρί και ένα μαχαίρι, αλλά και ένα σακβουαγιάζ με προσωπικά αντικείμενα του θύματος. 

Όλα συνηγορούν ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ αδιασταύρωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπό, πιθανότατα Πακιστανικής καταγωγής και για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι έρευνες των Αρχών πάντως παραμένουν σε εξέλιξη προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Πηγή: www.eparxies.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...