Στον Δήμαρχο Μαλεβιζίου το Γυμνάσιο Κρουσώνα

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Τον δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα, επισκέφτηκε αντιπροσωπεία από το Γυμνάσιο Κρουσώνα για να τον ενημερώσει για τα προβλήματα που υπάρχουν στο σχολείο και για να βρουν από κοινού λύσεις σε αυτά. Στη σύσκεψη έδωσαν το “παρών” ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Φασουλάκης και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ανδρέας Παντερής.

Από το Γυμνάσιο Κρουσώνα παρευρέθηκε ο διευθυντής Χαράλαμπος Μαστρογιαννάκης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Άρια Κορνηλάκη με τα μέλη Ελευθερία Σαλούστρου, Μαριάνθη Πιτσικάκη, Νίκη Ξυλούρη και αντιπροσωπεία μαθητών.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τα παιδιά και τους ευχήθηκε να είναι και οι μελλοντικοί δημοτικοί σύμβουλοι και τους εξήγησε ότι σε αυτή την αίθουσα λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις που αφορούν τον δήμο Μαλεβιζίου.

Οι φορείς έθεσαν τα ζητήματα του σχολείου με κυριότερο αυτό του κτιριακού και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν. Ο κ. Μποκέας δεσμεύτηκε ότι μέσα από τη χρηματοδότηση που έχει εξασφαλιστεί, ύψους 450.000 ευρώ, θα αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα του Γυμνασίου Κρουσώνα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...