Άλωσε το Γάζι ο ΟΦΑ 4-3 τον Αλμυρό

Petite Perle 300×250

Μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη με 4-3 πέτυχε ο ΟΦΑ στο Γάζι επί του Αλμυρού και έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ.Η.

Από την άλλη ο Αλμυρός που αυτοκτόνησε μάλλον θα δει τη Δαμάστα να στέφεται πρωταθλήτρια χωρίς πλέϊ-οφ αφού θέλει μόνο ένα βαθμό στα επόμενα ματς.

  Με το καλημέρα στο 2΄ ο Λυμπερόπουλος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Άμεση η αντίδραση για τον Αλμυρό στο 4΄ όταν ο Σακλαμάκης σούταρε ο Πουλάκης απέκρουσε η μπάλα στρώθηκε στον Κοιλιάρα ο οποίος με δυνατό πλασέ ισοφάρισε 1-1.

Στο επόμενο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πιάσουν στον ύπνο τους παίκτες του Αλμυρού και στο 7΄ με κεφαλιά του Κλάδου και στο 13΄ με σουτ εντός περιοχής του Μουρτζάκη να φτάσουν στο 1-3.

Στο δίλεπτο 17΄-19΄ πρώτα ο Αλμυρός είχε δοκάρι σε σουτ του Τοπούζη και μετά ο Ζαφείρης έκανε την απόκρουση του αγώνα σε σουτ Φρόκου γλυτώνοντας το 1-4.

Στο 24΄ ο Κοιλιάρας σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Απλαδά που σούταρε ψηλά άουτ. Για να φτάσουμε στο 35΄ όπου ο διαιτητής Ζαφείρης καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή στον Τοπούζη που αμφισβήτησαν οι παίκτες του ΟΦΑ και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ο παθών μειώνοντας σε 2-3.

Στο 40΄ από σέντρα του Κοιλιάρα ο Τοπούζης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα 3-3, ενώ στο 44΄ δυνατό σουτ του Σακλαμάκη έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Πουλάκης.

Στην επανάληψη και πάλι ο ΟΦΑ αιφνιδίασε και με απευθείας κτύπημα φάουλ του Πουλάκη Β. πήρε κεφάλι στο σκορ με 3-4. Το παιγνίδι στη συνέχεια κύλησε με τον Αλμυρό να έχει την υπεροχή χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει τις κλασικές ευκαιρίες και έτσι ο ΟΦΑ με σωστή αμυντική τακτική έφτασε σε μία μεγάλη νίκη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

ΑΛΜΥΡΟΣ: Ζαφείρης Δ., Μαχαίρας, Ρουμπάκης, Σακλαμάκης(62΄Ζαφείρης Αλ.), Δαμιανάκης, Γενιτσαρίδης, Ξενοκτιστάκης, Κοιλιάρας, Τριχάκης(76΄ Λυκούδης), Τοπούζης, Απλαδάς(77΄Μεντουδάκης).

ΟΦΑ  Πουλάκης Γ., Μουρτζάκης, Κλάδος, Λουλάκης, Βεληβασάκης, Πουλάκης Β.(93΄Βασιλάκης), Φρόκου, Σαμόλης, Λυμπερόπουλος, Κριτσωτάκης, Βιλανάκης(73΄Κασαπάκης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ