Επέστρεψε στις νίκες με τριάρα ο ΠΑΟΚ (pics)

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Μετά από δύο σερί ήττες, μία στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο επικρατώντας στον Κρουσώνα με 3-0 επί του ΠΑΝΟΜ.

Η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι, έδειξε να θέλει περισσότερο το ματς και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Από την άλλη η ομάδα του ΠΑΝΟΜ ήταν κατώτερη τον περιστάσεων, είχε σε πολύ κακή μέρα τους Συσκάκη και Μυλωνά( ο δεύτερος έχασε και πέναλτι όταν το σκορ ήταν στο 1-0) και γνώρισε την ήττα αρκετά εύκολα.

Στο 20' ο Τζανάκης από τα δεξιά πέρασε τον Ξημεράκη, έκοψε στον Συσκάκη που σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε το δεξιό δοκάρι του Λεοντιάδη που στη συνέχεια απομάκρυνε.

Στο 24' ο Μαραθιανός με πλάτη στο τέρμα γύρισε και σούταρε, μπλόκαρε εύκολα ο Ζαχαριουδάκης.

Στο 27' ο Ανωγειανάκης μετά από ωραία ατομική ενέργεια έπαιξε κάθετα τον Καλομοίρη που έστειλε την μπάλα πάνω στον Ζαχαριουδάκη από πολύ κοντά.

Στο 38' από σέντρα του Ζωνάκη ο Καλομοίρης βρέθηκε στην σωστή θέση μέσα στην περιοχή, σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του ΠΑΝΟΜ και άλλαξε πορεία μπερδεύοντας τον Ζαχαριουδάκη για το 1-0.

Στο 43' ο Καλομοίρης από αριστερά έδωσε προς τον άξονα στον Σκούφο που πέρασε ένα αμυντικό, σούταρε δυνατά, απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζαχαριουδάκης.

Στο 56' ο Μαραθιανός έδωσε του Στρατήγη μέσα στην περιοχή που αντί να σουτάρει προσπάθησε να ξαναπαίξει τον Μαραθιανό αλλά οι αμυντικοί του ΠΑΝΟΜ απομάκρυναν.

Στο 65' ο Ζωνάκης ανέτρεψε στην περιοχή τον Κλινάκη με τον διαιτητή κ. Σαμιωτάκη να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μυλωνάς που αστόχησε.

Στην αμέσως επόμενη φάση του αγώνα ο Στρατήγης από πολύ πλάγια σούταρε με το δεξί, ο Ζαχαριουδάκης δεν υπολόγισε σωστά τη μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 67' ο Συσκάκης πέταξε κάτω τον Βασιλείου σε μια μονομαχία αλλά πλάσαρε άουτ στο τετ α τετ με τον Λεοντιάδη.

Στο 80' ο Ανωγειανάκης μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια, έκοψε τη μπάλα στον Στρατήγη που από κοντά εκτέλεσε τον Ζαχαριουδάκη για το 3-0.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Λεοντιάδης, Ζωνάκης, Χατζησεβαστός, Παπαδιός, Ξημεράκης, Βασιλείου(86' Κοζορώνης), Μαραθιανός(67' Βαρούχας), Σκούφος, Στρατήγης(82' Φασουλέτος), Ανωγειανάκης, Καλομοίρης(89' Δρακούλης).

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Μπιτζανάκης, Διαμαντάκης, Κατσούλης, Μαυρίδης, Καπετανάκης, Δαριβιανάκης, Μυλωνάς, Κλινάκης, Τζανάκης, Συσκάκης(83' Κεφαλούκος).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ